Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила чорно-білий знімок Фредді Меркьюрі і його подруги з Мюнхена Барбари Валентин. Так, артистка пожартувала, що на фото зображена її мама Світлана, яка зовні дійсно нагадує Барбару.

"Моя мама @svitusyapolyakova з Фреді! Я говорила вам, що мій батько був музикант?)", - посміялася Полякова. Фолловери не пройшли повз: "При всій повазі до цієї жінки, Ваша мама навіть зараз виглядає набагато молодше і привабливіше,ніж жінка на фото)) а воно явно не цього століття))", "Олька, він і мій батько, сестра я тебе знайшов))))", "😂😂😂👍.. а як ти за паспортом записана! Ольга Фаррухівна або Ольга Фреддієвна?", "А позаду батько Віктора Павліка я так розумію..😄", "А вона дійсно трохи схожа на Вашу маму))".

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.