Співак Влад Топалов вже кілька тижнів не може впоратися з хворобою. Він скаржиться, що втратив голос і завалив спектакль, написав Топалов на сторінці в Іnstagram. Своє особисте життя часто показує фанам.

Влад Топалов публічно зізнався, що через погане самопочуття він постійно злий, і до того ж нервовий і набирає вагу.

"А я ось все ще хворію, вже бісить. Кинув палити. Два тижні, як не курю. І що ви думаєте? Жах!!! Тільки гірше!!! Голосу немає вообщеееее. Співати не можу. Виставу завалив, тк не зміг заспівати. Завтра летіти на гастролі. У студії працювати не можу. Голос на кілька тонів нижче. Кашель 24/7. Ще до того ж я злий, нервовий і жру все підряд. Вже набрав 6кг....... чудово, @ять, чарівно це для всіх тих, хто думає, що наше життя - суцільна казка. Шикарно! Просто. А у вас як справи?" - написав Влад Топалов у Instagram.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Зараз Владу Топалову доведеться вирушати на гастролі, а він не може навіть в студії працювати. Співак скаржиться, що його відправили в іншу частину будинку. Влад Топалов лежить один, всі розваги — "чай, мед, лимон, імбир, уколи і пшикалки".

Нагадаємо, Тодоренко заінтригувала другою вагітністю: сукня не приховала животик.

Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали щасливими батьками сина Михайлика, а артистка набрала зайву вагу, яку швидко скинула, завдяки спорту і правильному харчуванню.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також Влад Топалов залишився без дружини й сина: порожньо в будинку, сумно на душі. Влад Топалов зробив несподіване зізнання про Тодоренко і сина, коли улюблені люди знаходяться далеко від нього.

Російський співак і чоловік популярної телеведучої Регіни Тодоренко, яка полетіла на зйомку, залишив для своєї другої половинки і сина зворушливе зізнання про те, як шалено сумує за своїми рідними і найдорожчими у світі людьми.