Популярна ведуча на телебаченні Леся Нікітюк та переможниця нацвідбору на Євробачення співачка MARUV вирішили влаштувати запальні танці.

Незвичний ролик був опублікований Лесею в Instagram.

У ньому зірки без макіяжу, в білих рушниках танцюють в ванній навпроти дзеркала під хіт MARUV Siren Song. Судячи з їх сміху і загальних веселощів, їм дуже весело.

Варто нагадати, що Відома українська співачка Настя Каменських опублікувала відео з Євгеном Кошовим, чим спровокувала чутки про можливий роман знаменитостей.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Настя Каменських останнім часом буквально не зникає зі сторінок ЗМІ через чутки про її роман з колегою Потапом. Фанати впевнені, що знаменитості не тільки давно одружилися, але і очікують появи спільної дитини. Правда, самі Потап і Настя воліють ніяк не коментувати ці чутки.

Каменських
Каменських

А тим часом Каменських, яка нещодавно повернулася з США, продовжує активно працювати і з'являтися на різних шоу. Так, на офіційній сторінці в Instagram Насті з'явилося фото зі зйомок "Розсміши коміка. Діти". На ньому красуня крутитися поруч з відомим "кварталовцем" Євгеном Кошовим, посміхається і навіть обіймається з ним. Цим Настя спровокувала чутки про те, що, можливо, лисий коммедиант став її новим обранцем.

"Як ви думаєте, хто приєднається до нас з Євгеном Кошовим в новому сезоні коміків?", – написала Настя Каменських.

"У тебе новий лисий?", "Саня Пікалов, Степан Казаніна, Юра Ткач, Потап, Ігор Ластівчин всі гідні і головне, що з почуттям гумору у них все в порядку!", "Жека, слину підбери…", "Ткач, Потап, Монатік, Ласточкін, Нікітюк, Полякова, Таня Песик. Але точно там же гарніше", "Потап вже не той"– коментують шанувальники.

Нагадаємо, Дочка Полякової міні-спідниці та кокошнику переплюнула маму: неймовірна красуня

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Борисенко і Лавіка развелись: все хороше коли-небудь закінчується

Також Знай.ua" писав про те, що Полякова видала секрети "полунички": потрібно в шкільну програму