Олі Полякової запропонували бути запрошеним експертом у телешоу "Подіум". Одним із завдань учасників шоу було пошити костюм для співачки. Конкурсанти з різною успішністю впоралися із завданням, але "гвіздком" програми була Полякова.

Під час показу дівчина коментувала запропоновані наряди дотепними фразами, ось найяскравіші з них:

" Здавалося б - труси, але елегантно. Це про Полякову"

"Якщо у тебе гарний зад, то чому його не показати людям? Чоловік повинен здогадуватися, що там у тебе під спідницею? А потім, коли цю спідницю зніме, то буде сюрпрайз? Нехай знає,на що розраховувати"

Оля Полякова
Оля Полякова

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Як на мене, корона повинна бути в 10 разів більше, щоб було ясно, хто королева. Вийду в такій і Тіна Кароль може подумати, що вона Королева, тому мені потрібна побільша",-оцінила артистка.

Співачка поділилася моментами з шоу у себе в соціальній мережі і шанувальники почали коментувати побачене. Їх повідомлення були неоднозначними:

"Від скромності не помре)))", " З чого Взяла те , що ти королева?", "Олічка, Тіні Кароль дуже далеко до Вас. Ви в Нас одна королева, єдина! Я Вас обожнюю", " Ну як на мене, то у всьому має бути якась межа, пробачте, але є якісь правила етикету і взагалі скромність ще ніхто не відміняв"

Нагадаємо, Полякова зізналася що Фредді Мерк'юрі її батько.

Портал Знай.uа повідомляв, що Полякова продемоснтрировала в Одесі ідеальну фігуру в купальнику і засвітила подружку, яка не сильно підготувалася до літа.

Також, Знай.uа писав, що Полякова трепетно привітала самого дорогої їй людини.