Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість відправилася на відпочинок в сонячний Дубай разом з новонародженим сином Михайлом. Так, артистка вирішила зібрати конструктор разом з маленьким племінником замість того, щоб ніжитися під спекотним сонечком.

"Чим ще займатися на відпочинку?)))) звичайно ж , збирати Лего з племінником 😁: «знайди гвинтик, ой, ні деталь з крутилками, та нііііі, дай червону, а краще жовту 😂😂😂😂» Мій Дадо Знущається над тіткою , але зате готує мене до найближчого майбутнього ) ", - пожартувала Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "небожеві Пощастило з такою тіткою", "Лего - це величезне задоволення!", "Ти не мати, якщо не збирала конструктор і не наступала на лего!!!!😂", "Регіна! Ви добра, турботлива тітка. Классний у вас племінник.", "А я думала Ваш так виріс, за час шляху!😂😂😂".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.