20-річна донька легендарного поп-короля Періс Джексон нарешті зважилася і вперше прокоментувала скаднальний фільм, про який нині говорять у всьому світі. Крім того, дівчина також попросила прихильників менше цікавитися її життям.

Фільм "Залишаючи Неверленд" ("Leaving Neverland") отримав широке обговорення після показу на кінофестивалі Sundance. Навряд чи знайдеться людина, яка не обговорювала відверті зізнання чоловіків, які зазнали насильства з боку Майкла Джексона. Напередодні Опра Уінфрі взяла у них інтерв'ю, а трохи пізніше мережа вибухнула після коментаря Періс Джексон, доньки поп-короля.

Періс Джексон

Свій перший коментар щодо скандального фільму дівчина написала на своїй сторінці в Twitter: "Насправді, я ще не робила жодних офіційних заяв, особливо знаючи, як це може вплинути на мою роботу".

Крім того, вона звернулася до своїх прихильників, а також преси, і попросила їх ставитися до її життя трохи простіше, а потім підкреслила, що не мала наміру образити шанувальників.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На своїй сторінці у Twitter 20-річна Періс Джексон написала: "Я не хотіла образити вас, сказавши, що ви повинні бути спокійні, я знаю, що несправедливість неприємна... Але реагування зі спокійним розумом, як правило, більш логічно, ніж діяти у гніві".

Періс Джексон

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Леся Нікітюк вирішила не відставати від колег по цеху і прокоментувала ситуацію навколо Нацвідбору на Євробачення-2019 в новому відео. Знаменитість розповіла про стосунки з Притулою, підтримала Maruv і назвала її своєю сестрою, а також поспілкувалася з Джамалою.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в мережі почали поширюватися чутки про те, що учасники скандального шоу Дом-2 вживають наркотики, після чого інформація підтвердилася кількома відео. З причини того, що Бородіна почала активно рекламувати свої салони краси, користувачі припустили, що вона незабаром планує звільнятися.

Також "Знай.uа" писав, що Стас Барецький анонсував зйомки продовження знаменитого фільму "Брат". Після того, як в мережі дізналися, кому дістанеться головна роль, реакція не змусила себе чекати.