Відома українська телеведуча Леся Нікітюк привітала маму з днем народження і виклала спільне фото з найближчою людиною. Передає Clutch.

Яскрава зірка "Орла і решки" Леся Нікітюк нещодавно повернулася з відпочинку на Мальдівах і в Карпатах. Відома телеведуча відправилася в рідній Кам'янець-Подільський, щоб відзначити день народження мами. Вона опублікувала спільне фото з рідною людиною в Instagram і написала теплі слова.

"Мамуля… Моя люба Кет. Кетрін. Happy Birthday!!! Бережіть своїх мам. P. S. Ох і пачка у мене на фото", — написала телеведуча.

У коментарях деякі підписники єхидно підмітили, що мама Лесі Нікітюк виглядає краще і молодше доньку: "Мама красивіша за тебе", "Мама дуже красива", "Мама у вас молода".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Інші ж приєдналися до привітань і побажали мамі з донькою всього найкращого: "Будьте завжди здорові і щасливі, решта купите", "Красуні! З Днем народження!", "Вітаю!Бажаю здоров'я і всього найкращого!", "З днем народження мами. Міцного здоров'я, усмішок більше в житті, щасливих днів, щоб донька радувала".

Раніше повідомлялося, що популярна ведуча на телебаченні Леся Нікітюк та переможниця нацвідбору на Євробачення співачка MARUV вирішили влаштувати запальні танці.

Незвичний ролик був опублікований Лесею в Instagram.

На ньому зірки без макіяжу, в білих рушниках танцюють в ванній навпроти дзеркала під хіт MARUV Siren Song. Судячи з їхнього сміху, їм дуже весело.

Нагадаємо, Леся Нікітюк затьмарила мережу фото в бікіні.

Раніше Знай.uа повідомляв, відома українська співачка Настя Каменських опублікувала відео з Євгеном Кошовим, чим спровокувала чутки про можливий роман знаменитостей.

Також Знай.uа писав, відома українська телеведуча Леся Нікітюк виклала спокусливе фото в бікіні.