Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дитячим концертом в Москві, який за її словами повинен був "переплюнути Мадонну" ще багато місяців тому. Так, артистка виставила спільне фото з Микитою Джигурдою, позуючи в дивному вбранні: незвичайному костюмі і кумедній шапочці з пером.

"Микита @instadzhigurdaтеж бере участь сьогодні😉 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж не змогли задати питання або висловити свою думку про побачене, адже хитра балерина вирішила приховати коментарі. Варто відзначити, що Анастасія давно інтригує романом з не менш скандальним виконавцем. Останнім часом Джигурда частенько гостюеє в особняку знаменитості, бере участь у спільних фотосесіях, знімається в провокаційних телешоу. А нещодавно цікава парочка навіть записала нову пісню дуетом.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.