Колишній кандидат в Президенти Росії, телеведуча і журналіст Ксенія Собчак і актор Максим Віторган нарешті прокоментували своє сімейне життя, яка вже давно обростає всілякими чутками.

Пара виклала в соціальну мережу Instagram пости з однаковим змістом, які поставили крапку в плітках про зради.

"Ми змушені публічно прокоментувати наші стосунки, щоб припинити всі спекуляції на цю тему. Ми досить давно живемо окремо і кожен своїм життям. Поки ми жили разом, ми зберігали взаємну вірність. Ми не ділимо майна і, тим більше, дитину, яку продовжуємо ростити, як люблячі його батьки. Ксенія Собчак. Максим Віторган" - йдеться в пості.

Ксенія Собчак і Максим Віторган

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Не так давно в мережі з'явилися знімки Ксенії Собчак у компанії режисера Костянтина Богомолова. ЗМІ називають його коханцем Собчак і 21 січня Максим Віторган побив його за підозрою в любовному зв'язку з дружиною.

Костянтин Богомолов

Нагадаємо, Ксенія і Максим у шлюбі вже 6 років. У 2016 році у них народився син - Платон. Костянтин Богомолов ж в 2018 році розлучився з російською актрисою Дариною Мороз.

Шанувальники вже встигли відреагувати на новину Собчак і Віторгана:
"Не здивована.Це було очікувано.Собчак ніколи не відзначалася високою моральністю.", "Так і правильно, навіщо Ксюші такий бидло мужик, вона витончена натура", " Дуже шкода. Але, особисте життя, на те й особисте. Щастя вам!"

Нагадаємо, Собчак розповіла про оральні ласки:люблю це робити лежачи на спині.

Портал Знай.ua повідомляв, що малолітнього сина Собчак застукали в обіймах відомої моделі.

Раніше, Знай.uа писав, що чоловік Собчак зробив серйозне визнання: все, я гей!