Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото, на якому позує в компанії співачки Олени Темниковой, яка стала першою гостею нового сезону шоу "П'ятниця з Регіною".

На фотографії, яка з'явилася в записі Тодоренко, вона позує в довгому персиковому сукня з принтом у вигляді вишеньок. Регіна тримає в руках величезну подарункову коробку з бантом і показує язик на камеру. Її волосся розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до світлини телеведуча розповіла про новий випуск.

"Ну, з Богом. 3й сезон #ПЯТНТЦАсРЕГИНОЙ стартує на радість всім жінкам в такий великий день. З 8м БЕРЕЗНЯ, дівчатка! НЕХАЙ МОЄ ШОУ ДОПОМАГАЄ ВСІМ НАМ І РОБИТЬ НАС МУДРІШИМИ, адже саме завдяки своїм гостям я набираюся досвіду і починаю розуміти, як поєднувати материнство і роботу без шкоди, як залишатися на плаву, як бути сильною незалежною і водночас слабкою. Дивіться сьогодні випуск з @lenatemnikovaofficial. Вона прийшла до мене, намагаючись бути веселою, але в очах читалася втома і смуток від того, що її новий альбом злили в інтернет задовго до релізу. Якщо хочете дізнатися, як Олена працює в одній команді зі своїм чоловіком; хто виховує доньку; чи буде засуджений чоловік, який вкрав альбом. ПЕРЕХОДЬТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ У ПРОФІЛІ. Ваша Ре", - написала Тодоренко.

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати фото Тодоренко. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші засипають дівчину привітаннями з 8 березня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.