Відома українська співачка та акторка Даша Астаф'єва показала свої гарячі фотографії, на яких вона повністю оголена.

Астаф'єва показала знімок з фотосесії Playboy на своїй сторінці в Instagram.

Фанати були в захваті і обсипали її теплими словами: "Жгууучая!!", "Дашенька, що ви творите?", "Рвонула бомба, все рознесло", "Немає слів...", — писали шанувальники.

Варто нагадати, що Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в стильному образі. Для яскравій фотосесії Надя Дорофєєва наділу симпатичний комбінезон гірчичного кольору зі світлим поясом. Під цим вбранням у співачки видно білий гольф, поверх якого на шиї висять прикраси. Волосся Наді зібрані в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. В руці артистка тримає нагороду у вигляді туфельки.

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва написала: "Девочкииииии! Наш день!!!!!!!!!". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами за її стильний образ, але більшість вітають співачку з 8 березня.

Нагадаємо, украраїнська Кардашьян в одних трусах прикрилася тюльпанами: святкує 8 Березня

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Гола Сєдокова похизувалася неймовірним подарунком до 8 березня: як з казок

Також Знай.ua" писав про те, що Як зірки привітали жінок з 8 березня: голий Савлепов і сніданок у ліжко від Бабкіна