Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних виходів у світ. Нещодавно знаменитість взяла участь в дуже ефектній і навіть пікантній фотосесії для Playboy. Її результати знаменитість показала своїм шанувальникам.

На знімках, які з'явилися в записі Даші Астаф'євої, вона постала на огляд публіки у відвертих вбраннях і сексуальних позах. Найбільше уваги привертають колготки, які обтягують тіло дрібною сіточкою. На одній з фотографій Даша з'явилася в дуже пікантному образі. Вона в тих колготки в сітку, зверху в неї сексуальне облягаюче боді, яке вона приспустила, оголюючи груди. У вухах артистки величезні сережки-кільця з намистинами, на її обличчі легкий макіяж, а коротке волосся недбало укладене.

Ще на одному фото Даша стоїть спиною до камери, але при цьому відображається в дзеркалі, так що шанувальники можуть розглянути її красу зі всіх ракурсів. На цьому знімку Астаф'єва з'явилася в тих же колготках, під якими видно крихітні трусики, і об'ємній блузці. Вона як би облизує дзеркало і при цьому млосно дивиться в камеру з дзеркала.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Шанувальники в захваті від нової фотосесії Даші Астаф'євої і засипають зірку компліментами в коментарях. Багато відзначили витончені груди артистки, а іншим сподобалася її жіночність і сексуальність на цих фотографіях.

"Даша, скажіть, де можна подивитися без цензури?", "Красуня", "Даша в ейфорії", "Даша, зі святом! Весни у серці, весни в душі. Любові, удачі і всього доброго", "З розуму зійти так можна", "Ви та сама прекрасна жінка, яку треба носити на руках, і іноді розслаблятися для чистої любові. З днем весни, а наш день повинен бути завжди", "Чарівна, най-най, виглядаєш супер", "Той самий випадок, коли хочеш жінку", "Ти прекрасна", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Астаф'єва з Поляковою знялися у розпусній "полуничці".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.