Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам подарунками на 8 Березня.

На фотографіях, які Волочкова опублікувала в мережі, вона демонструє свої їстівні букети і накритий святковий стіл. Настя не уточнила, яких саме гостей приймала, але з їжі на столі тільки полуниця і солодощі, ще є шампанське і кальян. На одній з фотографій Волочкова сидить в автомобілі, завалена подарунками у вигляді їстівних букетів. У підписі до фото балерина продовжує вихвалятися, як ніби фотографій недостатньо.

"На святковому столі у нас вчора були... їстівні букети. Мені їх доставили перед зйомкою, для мене і Аріші від моєї улюбленої компанії @botvabuket, де я завжди замовляю букети, коли хочу здивувати і порадувати несподіваним і смачним букетом. Зазвичай я довго зберігаю цю красу, але вчора з нагоди свята, я ще вдень знала, що їх розберу і нам з коханим буде чим повечеряти. Так і вийшло. А полуниця з шампанським була бомбовою! Ну а сухофруктів і горішків вистачить на тиждень. Аліночка і Саша, дякую, дорогі за таку красу і смакоту!", - написала Волочкова.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно Настя відключила можливість коментування її публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фолловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиних подарунків. Відзначимо також, що нещодавно балерина написал довгий пост про те, що змусило її прибрати коментарі.

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.