Сергій Лазарєв презентував пісню, з якою зібрався представляти Росію на конкурсі "Євробачення - 2019".

Композиція, з якою виступить виконавець, називається Scream і має певний меседж - вона про найрізноманіші страхи, які люди носять з собою з дитинства. З часом дані страхи перетворюються в "крики" - така суть відеоролика, який зняв режисер Костянтин Черепків.

На цей раз автор і продюсер пісні - Філіп Кіркоров. Він разом зі своєю командою, що складається з грецьких саундпродюсера та хореографів займуться підготовкою Лазарєва.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Цьогоріч "Євробачення" пройде в Ізраїлі, у Тель-Авіві з 14 по 18 травня. Сергій Лазарєв збирається поборотися за перемогу на конкурсі вдруге. Співак вже представляв Росію в 2016 році в Стокгольмі, там він зайняв третє місце з піснею Філіпа Кіркорова You are the only one.

Нагадаємо, Лазарєв кинув Ані Лорак на 8 Березня: з ким їй довелося святкувати. Українська співачка Ані Лорак показала, як їй вдалося відсвяткувати 8 Березня після розлучення. Скандальна українська співачка Ані Лорак показала, як вперше після довгих років шлюбу святкує 8 Березня без чоловіка.

Розлучення української співачки Ані Лорак, яка живе і активно працює в Росії, стало найбільш обговорюваною новиною початку року. Причиною розпаду пари стала зрада Мурата Налчаджіоглу, яку смакували буквально всі. На жаль, через сварки батьків постраждала спільна дитина - семирічна Софія.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ані Лорак похвалилася чорно-білим кадром з недавньої фотосесії, примірявши облягаючу сукню з глибоким декольте. Так, деякі шанувальники помітили сліди фотошопу в області талії.

Також Знай.uа писав, Тетяна Буланова вирішила висловити свою думку з приводу розлучення Ані Лорак і її екс-чоловіка Мурата Налчаджіоглу. Артистка вважає, що винен в цьому тільки чоловік і "дівиця", яка зруйнувала сім'ю Кароліни.