Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в простенькому образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в сірих джинсах і бежевій водолазці, поверх якої накинула коротеньку чорну курточку. На ногах артистки масивні чорні черевики, вона закинула ногу на ногу, а в руках тримає телефон і вся її увага сконцентрована саме на ньому. Як виявилося, Ані Лорак читає, що про неї пишуть в мережі.

"Читаючи ваші коментарі, завжди цікаво дізнатися ваші думки", - написала співачка. Треба сказати, що таке зізнання злегка шокувало фоловерів Лорак, адже ніхто особливо не сподівався, що їх коментарі будуть побачені. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"А мені цікаво, що ви пишете під своїми постами, взагалі, завжди було цікаво дізнатися яка ви людина в житті, за сценою і камерами", "Не знаю, що там пишуть про тебе, але ти справжня королева!", "Зрозуміти не можу, адже не може ж Ані Лорак сама собі писати. Що ж з людьми відбувається? Який брєд в голові!", "У Лорак – комплекс неповноцінності!", "Ого, для нас це велике щастя, що ви читаєте коментарі", "А мені завжди хочеться Вас одягнути, коли бачу Вас в купальнику!", "Коли будуть оголені фото Ані?", "Без фотошопу вже не можеш?", "Яка гарна", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.