Американський актор і зірка легендарного серіалу "Санта-Барбара" Джед Аллан помер 9 березня, йому було 84 роки.

Про це розповів його син у своєму Facebook.

"Джед Аллен пішов сьогодні. На шляху своєї фантастичної акторській кар'єрі він зіграв батька Ідена – Сісі Кепвелла – в "Санта-Барбарі". Його дар являв собою грізну суміш професіоналізму і натхнення... Він також був щедрим, добрим, веселим і жорстоким, і, Бог знає, його любили ті, кому пощастило розділити з ним сцену", – повідомив син.

На рахунку Аллана – двадцять серіалів, серед яких Беверлі-Хіллз 90210", "Лессі" і "Коломбо", "CSI: Маямі".

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Актор жив у шлюбі зі своєю дружиною 50 років. Його дружина Тобі померла ще в 2001. Після цього Аллан не одружувався. Він виховав трьох синів і шістьох онуків.

Варто нагадати, що В росЗМІ з'явилися подробиці останніх місяців життя легендарного актора Володимира Етуша, який помер 9 березня на 96 році життя.

Не дивлячись на погане самопочуття, артист виходив у січні 2019 року.

У січні артист ходив з трудом, але все одно стверджував, що це не проблема для виходу на сцену. Находившись будинку, він намагався трохи тренуватися, але через погіршення здоров'я його спектаклі були скасовані.

В кінці 2018 року в актора виявили важку вірусну інфекцію, його стан погіршувався.

Також ми писали про те, що У США помер актор Ян-Майкл Вінсент, якому було 73 роки, повідомив журнал The Hollywood Reporter.

Знаменитий артист помер ще 10 лютого, проте публічно заявили про його смерть лише зараз. Відомо, що причиною смерті стала зупинка серця. За даними видання Вінсент багато років боровся з алкогольною та наркотичною залежностями

Нагадаємо, Помер легендарний радянський актор Володимир Етуш

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Померла відома модель: їй було всього 19 років

Також Знай.ua" писав про те, що звестный український журналіст помер при загадкових обставинах: стежив за справою Зайцевої