Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в компанії свого друга, а також продюсера. Як відомо, зараз Лобода поїхала в тур по Канаді і США, куди з нею поїхала і її продюсер Нателла Крапівіна. Судячи з підпису до фото, Лобода після концертів у Нью-Йорку вирішила пройтися вулицями мегаполісу, і покликала з собою друзів.

Для прогулянки Світлана наділа теплий темно-синій пуховик, втім, її друзі теж тепло одягнені. Очевидно, що погода в американському місті все ще прохолодна. Волосся Лободи розпущене, а на її обличчі немає макіяжу, від чого воно здається опухшим. У підписі до фотографії Світлана Лобода розповіла про концерти в Нью-Йорку.

"Пройшло 2 концерти в #newyork, шикарна зарядка!!! Дякую кожному, хто був у ці дні з нами... наступного року чекаємо вас на нашому концерті в Madison Square Garden", - написала артистка. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зірки. Світлану Лободу фанати буквально засипають компліментами і привітаннями в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

"Дуже класна і 100% ваша публіка!", "Які всі круті", "Щасливі люди", "Сама крута команда", "Спасибі, я нарешті відірвалася по повній! І вже чекаю наступного концерту. Ти найкраща", "Які гарні", "Спасибі за прекрасний концерт!", "Такі класні", "Нателла красуня", "Світлана, ви чудова", "Світлана, дивлюся Голос і захоплююся вами. Яка ви молодець", "Було просто круто, дякую за шикарний настрій!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.