Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговими кардами після банних процедур. Так, гола артистка обвалялася в останньому снігу, прикривши сором улюбленим березовим віником, який їй подарував на день народження художник Нікас Сафронов.

"Останній, мабуть, сніжок... Як же його буде не вистачати незабаром... Після баньки...💨 У нас він ще пухнастий і чистий.👍🏼 ", - поділилася емоціями Волочкова. Коментарі ж хитра балерина приховала, адже фолловери не раз критикували таку дивну поведінку. Варто відзначити, що Анастасія нажила погану славу завдяки моторошним шпагатам де тільки можна, вічним скандалам, усіляким нез'ясовним витівкам, інтригами романів і пристрастю до алкоголю.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.