Колишній партер Мішель Андраде і Наді Дорофєєвої у шоу "Танці з зірками" - Євген Кот - виклав у мережу Instagram відео, в якому постає справжнім суперменом. Запис ведеться з камер відеоспостереження одного з супермаркетів. На ній Євген героїчно захищає співробітницю магазину від нападу зловмисника, який вже направив на неї пістолет. Зав'язується бійка, в ході якої Євгену вдається вибити зброю з рук злочинця. Відеоролик він підписав лаконічно: "І таке буває. Лікоть все ще болить... "

Шанувальники танцюриста не перестають захоплюватися: "Молодець!!!", "Дуже мужній і безстрашний вчинок, такі чоловіки повинні бути всі, а то на жаль таких лише одиниці.", "А ЩО ВИ ХОТІЛИ,ВІН СПРАВЖНІЙ ЧОЛОВІК:СИЛЬНИЙ,РИЗИКОВИЙ,МУЖНІЙ І СМІЛИВИЙ !ДРУЖИНІ ЙОГО СИЛЬНО ПОЩАСТИЛО,ЖЕНЯ КРУТИЙ !!!!", "Ти молодець. Не забоявся. Розумниця. Мало таких, як ти. Поважаю і люблю ", " Женя, ви дуже сміливий і справжній Чоловік, ви молодець, що не залишилися байдужі, що в наш час дуже велика рідкість".

Женя Кот

Але знайшлися і ті, хто засумнівався у правдивості ролика: "Як все награно", "Тітонька погано зіграла роль", " а я повірила ", " Це для кого шоу, для дітей?", "постанова".

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Женя Кот із дружиною

Пізніше стало відомо, що це була сцена з фільму про танці "Давай танцюй", який знімався в місті Дніпрі.

Нагадаємо, не так давно Володимир Дантес захотів довести, що він не ревнивий чоловік і... виклав фото оголеної Наді Дорофєєвої.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Надія Дорофєєва продемонструвала пальмам справжню українську красу.

Також, портал Знай.ua писав про зоряних подружок Наді Дорофєєвої.