Шанувальники з захопленням спостерігають за відносинами зоряного подружжя Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса. Незважаючи на завантажені графіки і часом довгу розлуку, вони залишаються однією з найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Найімовірніше, причина криється в справжній любові і в повній довірі один одному. Адже навіть коли у Дантеса в його Instagram поцікавилися, чи ревнивий він чоловік, він відповів негативно, а в доказ опублікував фото, на якому Надя позує абсолютно голою!

Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофеєвої
Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофеєвої

"Щось мені підказує, що ні", — відповів Володимир на запитання користувача мережі. Цікаво, а як Надя відреагувала на такий пікантний знімок в блозі чоловіка?

Нагадаємо, що відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в стильному образі. Для яскравої фотосесії Надя Дорофєєва обрала симпатичний комбінезон гірчичного кольору зі світлим поясом. Під цим вбранням у співачки видно білий гольф, поверх якого на шиї висять прикраси. Волосся Наді зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. В руці артистка тримає нагороду у вигляді туфельки.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва написала: "Девочкииииии! Наш день!!!!!!!!!". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами за її стильний образ, але більшість вітають співачку з 8 березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.