Сергій Притула активно веде свою сторінку в Facebook, куди регулярно викладає свіжі знімки та відео з концертів і подорожей. Фанати знаменитості позитивно приймають його публікації і активно їх коментують.

Однією з останніх Притула опублікував фотографію, на якій зображений рис з підписом "Каша гречана". Відомий шоумен і ведучий підписав її: "Тепер живіть з цим! Боюся замовляти каву!".

Забавна публікація

Користувачам мережі знімок припав до душі і вони залишили величезну кількість коментарів під публікацією:

Світлана Москаленко переконана: "Головне, що українською, а не російською, а рис або гречка вже не суттєво". Інший користувач впевнений: "Коли голодний, то і рис - гречка". Ірина Климчук закликала Сергія схаменутися: "Сергій, не капризуйте. Їжте що дають. Красиво ж. Життєствердний колір, не те, що у гречки". Юрій Остапець написав з гумором: "Все досить логічно. Щоб принесли чорну каву, потрібно замовити зелений чай".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Сергій Притула

Пилип Чіпка припустив: "Дівчата з ранку почали святкувати!". Діана Таран прокоментувала: "Якщо підлива з коньяку, то жити можна". Ганна Виверець поділилася спогадами: "Аналогічна історія була позавчора в готелі в Херсоні. Теж був рис, а табличка "Гречана каша". Думала, таке тільки в Херсоні". Інна Шеремета "заспокоїла": "Ви ще чай не бачили".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомий ведучий Сергій Притула шокував всіх представниць прекрасної статі своєю байдужістю до Міжнародного жіночого дня. З цього приводу він сказав: "Я вважаю, що нам, людям медійним, потрібно перестати популяризувати совкові рудименти".

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярна телеведуча Леся Нікітюк пожартувала, що пропонує свою кандидатуру на Євробачення, підтримала співачку MARUV, назвавши її своєю сестрою, розповіла про ставлення до Сергія Притули і поспілкувалася з Джамалою.

Також "Знай.uа" писав, що журналіст Роман Скрипін у недавньому інтерв'ю відверто розповів, що думає про скандал навколо Нацвідбору на Євробачення, а також скандали, в яких був замішаний.