Зовсім нещодавно популярний український шоумен Олександр Цекало розлучився з Вікторією Галушкою, як вже знайшов собі нову неповторну і єдину 27-річну модель Дарину. У світських колах подейкують, що новоспечена парочка встигла узаконити свої відносини.

Цю інформацію повідомили джерела, наближені до новоспеченої сім'ї.

Цекало з колишньою дружиною Галушкою

Згідно з даними інформаторів, урочиста вечірка відбулася в Беверлі-Хіллз, а серед гостей були лише найближчі.

"Молодята розписалися в Беверлі-Хіллз, - розповідають в оточенні пари. - Запросили тільки найближчих друзів і родичів. Святкування планують влаштувати в травні, тоді вже буде пишне торжество. До речі, наскільки ми знаємо, Дарина хотіла залишити своє прізвище - Ервін. Але потім вирішила все ж таки змінити на Цекало".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Молода модель і актриса вийшла заміж за Олександра Цекало

Це одруження стало четвертим на рахунку Олександра Цекало. До шлюбу з сестрою Віри Брежнєвої він був одружений двічі: на Олені Шиферман і Лоліті Мілявській.

Нагадаємо, що скандальний російський шоумен Олександр Цекало знову попався на подружній зраді. У повідомленні сказано, що Цекало відправився зустрічати Новий рік в Рим у компанії високої брюнетки азіатської зовнішності.

Олександр Цекало та Віра Галушка, сестра Брежнєвої
Олександр Цекало та Віра Галушка, сестра Брежнєвої

Варто нагадати, що наприкінці минулого року стало відомо, що в родині Олександра Цекала та Вікторії Галушки далеко не все так безхмарно, як може здатися на перший погляд.

Тоді шоумена помітили в компанії невідомої дівчини в одному зі столичних ресторанів - пара не приховувала своїх почуттів, цілувалася і залишила заклад разом.

Олександр Цекало

І, якщо можна було б подумати, що чорнява брюнетка - тимчасове захоплення продюсера, то тепер не залишається сумнівів: у них все серйозно. Напередодні свят закохані полетіли в одне із найромантичніших міст Європи - Рим, щоб разом зустріти Новий рік.

Як повідомляв раніше Знай.uа, днями у російському шоу-бізі пролунав гучний скандал навколо зради артиста і продюсера Олександра Цекало своїй дружині Вікторії Галушко, сестрою Віри Брежнєвої.

Також Знай.uа писав про те, що останні заяви відомого російського актора і шоумена Олександра Цекало підтримки президента РФ Володимира Путіна і особистий внесок, який він зробив у виборчу кампанію, є достатньою підставою для внесення її в базу центру "Миротворець".