Зовсім недавно російський шоумен Олександр Цекало заявив про те, що розлучився з дружиною Вікторією Галушко і знаходиться у стосунках з Дариною Ервін.

До цього вважалося, що дівчина - рядова модель, але журналістам вдалося "розкопати" дещо цікаве з її кар'єри. Так. Ервін встигла знятися у кількох епізодах голлівудських фільмів. Її можна було побачити в одній із серій "Ідеального вбивства". Ервін з'явилася в романтичній комедії "Дещо на день народження" з Шерон Стоун у головній ролі. Дівчину можна було побачити у персижном театрі Theater 68 Лос-Анджелеса, поки він не закрився.

Фотограф Філіп Калмбач розповів одному з російських ЗМІ, що дівчина давно живе у Лос-Анджелесі.

"Я робив для Дарини портфоліо в 2017-м. Знаю, що її тато кореєць, а мама росіянка. У неї також є близькі родичі в Казахстані. Дарину в Кореї вважають дуже вродливою. Популярний у країні портал із задоволенням публікував її фото. Прізвище Ервін вона взяла, вже ставши дорослою. Яке прізвище у неї була раніше не знаю", - говорив Філіп.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляють інсайдери, тепер обдурена колишня дружина Цекало переїде в Московську область, де зараз йде будівництво. Сам же Олександр залишиться в своєму розкішному особняку на Рубльово-Успенському шосе. Будинок продюсера оцінюють у півмільйона доларів: у ньому десять спалень, велика кухня, басейн, сауна, дитяча зона і власна резервна електростанція.

Нагадаємо, російський шоумен і продюсер Олександр Цекало заявив, що розлучився з сестрою співачки Віри Брежнєвої - Вікторією Галушко, і вже будує нові плани на сімейне життя. За словами шоумена, він має намір одружитися на своїй коханій Дарині.

Раніше Знай.uа повідомляв, Цекало відправився зустрічати Новий рік у Рим у компанії високої брюнетки азіатської зовнішності.

Також Знай.uа писав, 5 найгучніших розлучень знаменитих пар за 2018 рік.