В Міжнародний жіночий день, 8 березня стартував 9 сезон популярного шоу "Холостяк", де самотні серця можуть зустрітися та загорітися коханням. Цього року дівчата боротимуться за серце завидного холостяка Нікіти Добриніна.

Нікіта Добринін

Крім вже відомого та улюбленого ведучого шоу Григорія Решетника у випуску також з'явилась ще одна яскрава постать українського шоу-бізу.

В якості свахи виступить популярна співачка, учасниця гурта НеАнели Слава Камінська. До слова, чоловік артистки, відомий пластичний хірург Едгар Камінський також колись приходив на кастинг шоу "Холстяк", однак швидко зрозумів, що це не його.

Камінська з чоловіком

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У першому випуску шоу Камінська влаштувала справжній допит учасницям-красуням, намагалась зазирнути в глибину їх душі та спровокувати на відверті зізнання.

Не всі дівчата справили на Славу гарне враження, не обійшлось і без жорсткої критики:

"Вона йому не підходить".

"Дівчина зробили велику помилку, дурсть зробила" і т.д.

Нагадаємо, українкам показали топ найбажаніших красенів-холостяків, які все ще перебувають у пошуках тієї єдиної. Їх семеро, всі вони успішні та відомі, і вони ще вільні, варто поспішити.

Як повідомляв портал Знай.ua, розповідав про те, що завидний "Холостяк" Нікіта Добринін розкрив таємниці особистого життя і пояснив, чому прийшов на проект.

Також Знай.ua писав про те, що скандальний російський співак Єгор Крід став об'єктом насмішок в мережі.

Дивіться: Старт шоу Холостяк. Які дівчата дивуватимуть відомого українця