Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість похвалилася коротеньким уривком з шоу-туру "Оттепель", примірявши розкішну біло-блакитну сукню, суцільно прикрашену пір'ям. Так, артистка зізналася, що залишилася в захваті від власного концерту, а одна маленька прихильниця назвала її цукерочкою.

"Доброго ранку, мої рідні люди 💙 Доброго ранку, сьогодні ми в Сургуті ☃️ #Сургут. А вчора Ноябрьск був прекрасний , і одна маленька принцеса сказала,що я пахну рафаелкою))🍬", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "У цій сукні з ніжного пір'я, ви, як райська пташка, яка заспівала солодко по весні!", "Віра,ти найкраща😍😍😍❤️❤️❤️", "Скільки у вас енергії🔥любові і щастя❤️", "Пухнастий ангел😘😍😍😍 виглядаєш чудово 😘😘😍😍😍😍😍😍😍", "Віра пахне добром і позитивом❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.