Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали щасливими батьками сина Михайлика, а нещодавно артистка разом з малюком вирушили в сонячний Дубай. Так, Регіна взяла участь у фотосесії для популярного бренду Сalzedonia, позуючи у відвертому бікіні і демонструючи ідеальну фігуру. Також ведуча вирішила розповісти, як схудла за 3 місяці.

"#Дієта #Їжа (якщо забула щось, пізніше допишу)
Живіт , як бачите, ще висить, але лікарі сказали, що до 4-5го місяця після пологів все прийде в норму!
Отже, раціон:
1. перший місяць я їла все. 🤦🏼‍♀️Скажу чесно - переборщила: у дитини почервоніли щоки, тк маленький кишечник не встиг прокинутися, а я не відразу зрозуміла, що потрібно поступово привчати людину до нової їжі
2. Другий місяць: броколі 🥦, кабачок, картоплю, авокадо, зелений болгарський перець, шпинат, вівсяна кашка, каша кукурудзяна, гречана , кіноа, рис, морква, гарбуз , жовтки яєць, Індичка, телятина, кролик, оливкова олія, цибуля, сіль, перець - по можливості все печене й на пару.
3. Третій місяць: до всього вищепереліченого додаємо буряк, рукколу, рибу , кокосову олію, кокосове борошно(мої улюблені кекси), артишок, оливки , баклажан, іноді латте з кокосовим або вівсяним молоком , листя салату 🥬, кунжут , хумус , сочевиця , круасани 🥐 (не втрималася)
4. ВИКЛЮЧИЛА сири 🧀 . Вирахувала, вибачте, що здуття у нас від сиру 🙈 А також ЦУКОР і СОУСИ.
5. Йога щоранку по 15-20хв
6. Масаж - 15 разів
7. Вода - 3,5 літра в день (разом з чаєм): 2 літри мені, 1,5 літра для Майкла. ", - поділилася дієтою Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Про те, що Ви народжували видає тільки пупок))) Регіна, ви у відмінній формі! 👏👏👏👌", "Ну хоч регіна показала, як виглядає дівчина яка тільки народила. Ато інші зірки через тиждень фото викладають з ідеальним пресом. Таке тільки в казках буває.", "Ви чудово виглядаєте🔥", "Молодець яка. Не соромиться показати правду. Звичайно прийдеш в норму. На це потрібен час і все".

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще