Найяскравіша учасниця шоу "Голос країни" Катерина Бєгу вразила фанатів схожістю з Тіною Кароль. Про це пише Clutch.

Одеситка Катерина Бєгу запала в душу багатьом глядачам 9-го сезону шоу "Голос країни". Дівчина заспівала пісню Дана Балана на сліпих прослуховуваннях, за що сам зірковий тренер вибіг на сцену і підспівав їй.

Катерина так сподобалася Балану, що вже через кілька днів вони записали спільну композицію "Dragostea Din Tei". Слідом вийшов і чуттєвий кліп, що буквально підірвав мережу.

Бєгу почала стрімко набирати популярність і отримала безліч підписників у Instagram. Однак, фанати молодої артистки стали помічати, що вона втрачає індивідуальність і стає клоном музи Дана Балана Тіни Кароль. Катерина, яка раніше була справжньою відірвою, починає поступово перетворюватися на чуттєву диву і переймати основні фішки судді шоу. На її знімках з'явилися біляві локони, млосний погляд і червона помада.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Шанувальники пишуть, що хочуть знову побачити Бєгу на сцені з Баланом.

"Найкраще з Даном))))", "З Даном у Вас класно виходить! Ми будемо вболівати за тебе", "Катюшечка, ти платинова! Удачі тобі у всіх починаннях. А вас з Даном я бачу як одне ціле", "Сподіваюся, ти заспіваєш ще з Даном у фіналі!" — пишуть глядачі в соцмережах.

Нагадаємо, флірт Дана Балана і Тіни Кароль набрав нових оборотів. Співак продовжує дарувати своїй обраниці подарунки і надає усіляких знаків уваги. Під час ефіру передачі Дан по-джентльменськи за руку провів її до крісла і ошелешив зізнанням.

Раніше Знай.иа повідомляв, Тіна Кароль зачарувала шанувальників спокусливим вбранням. На офіційній сторінці в Instagram українська красуня виклала фото, яке буквально убило всіх наповал.

Також Знай.иа писав, ведучий "Голос країни" Юрій Горбунов почав фліртувати зі співачкою Тіною Кароль прямо на очах у дружини Каті Осадчої.