Відомий український гурт The HARDKISS презентував кліп на нову чуттєву пісню "Серце".

Відповідне відео з'явилося на офіційному Youtube-каналі гурту.

Зйомки ролика проходили на природі неподалік річки в холодну пору. Втім, це не завадило солістці групи Юлії Санін чуттєво виконати пісню "Серце". Ймовірно, режисером відео традиційно став учасник групи та чоловік солістки Валерій Бебко, який вже неодноразово створював відеокліпи для групи, а також сама Юлія Саніна.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Солістка гурту також потішила прихильників новиною про відео на особистій сторінці в Instgram. На відео Юлія Саніна виконує танець, який вдало передає настрій композиції. Вона поділилася своїми емоціями з прихильниками.

"Тепер я затанцювала не тільки в душі, але й наяву❤️
Спасибі @dnndbdhdhdueuk, ти змогла побачити, передати ту саму емоцію і навчити мене", - написала виконавиця в Instagram.

Цікаво, що у новій відеороботі The HARDKISS немає ефектних декорацій. Є всього один персонаж — це фронтвумен гурту Юлія Саніна, яка протягом трьох хвилин самозабутньо танцює посеред фактично пустельних пейзажів. Саме за допомогою танцю музиканти вирішили розповісти історію, закладену в їхньому новому треку "Серце".

Шанувальники творчості українського гурту привітали з прем'єрою й поділилися своїм враженням від кліпу.

"З прем'єрою! Щось зовсім нове і незвичайне для The HARDKISS! Кожна робота унікальна і неповторна! Прямо в Серце ❤ Спасибі!" - прокоментувала одна з прихильниць гурту.

"Приголомшлива робота, не знаю чому, але я навіть поплакала. The Hardkiss, цей кліп Ваша найкраща робота за останній час. Альбом бомбічний. Успіхів!" - зазначила інша фанатка.

Нагадаємо, що Винник звів вовчиць з розуму новим відео: про що йдеться в кліпі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Лорак дякує за кліп, а шанувальник називають його "фуфло".

Також "Знай.uа" писав, що українка зняла кліп відомій американській співачці.