Відомий український гурт презентував новий кліп на сингл "Коханці" - головний хіт альбому "Залізна ластівка".

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі гурту.

Так, варто зазначити той факт, що нова пісня, та і сам кліп - це історія про "токсичні" сточунки, які вразили мешканців цілого міста.

За два місяці пісня набрала більше 2 млн. YouTube-прослуховувань, а на концертах перетворилася на справжній гімн "закоханої" молоді. Також варто зазначити, що для кліпу "Коханці" The Hardkiss побудували ціле місто — місто коханців, кожен з яких травмований минулими стосунками.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

"Навіть у мегаполісі долі людей тісно переплітаються. Ми всі любили, ми всі чиїсь колишні і майбутні. Стосунки завершилися, як тавро на все життя залишаються в нашій свідомості, але це нормально, так буває, ми однакові в цьому сенсі. Ми такі, як є. Головне у всьому цьому вихорі не втратити серце і почуття", — прокоментувала нову роботу фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна.

Режисером кліпу традиційно для The Hardkiss виступив креативний і музичний продюсер гурту Вал Бебко.

Варто нагадати, що відома українська співачка, солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна дивує і хвилює шанувальників не тільки своїм чудовим співом, але і красивою зовнішністю і яскравими образами. Але якщо ви звикли бачити артистку в образі рок-зірки, то в цей раз будете здивовані. Юлія Саніна приміряла нетиповий для неї образ, але від того не менш привабливий і яскравий.

Так, на сторінці групи The Hardkiss з'явилася фотографія артистки в незвичайному вбранні. Для фото Саніна одягла чорний топ з витонченим декольте і яскравий плащ насиченого блискуче-зеленого кольору.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тіна Кароль рідко ділиться в соцмережах фотографіями своїх близьких людей, однак цього разу зірка порадувала шанувальників особистими сімейними кадрами.

Нагадаємо, від Monatik до Полякової: зірки розсекретили свої гонорари, суми вражають.

Як повідомляв Знай.uа повернення фаворитів і сльози Никитюк: восьмий ефір "Танців з зірками" розбурхав українців.

Знай.uа писав, українська пісня стала найпопулярнішою в Shazam.