Американська співачка представила кліп на пісню Greatest Love, режисером якого стала українка Саша Самсонова.

Саша Самсонова

Романтическую видеоработу накануне Дня влюбленных певица посвятила своему мужу, футболисту Расселлу Уилсону.

Сиара

Це вже не перша робота Самсонової з американськими знаменитостями. Раніше вона неодноразово робила фотозйомки для сестер Кендалл і Кайлі Дженнер, знімала Тейану Тейлор, Normani, Софію Річі і Діту фон Тіз. Крім того, Саша знімала відеороботи для Pink, DJ Cassidy, Gallant, Крісти Белл і Tinashe.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль презентувала вологий кліп: ви повинні це побачити.

Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки. Цього разу співачка показала відеофрагмент нового кліпу, прем'єра якого відбулася сьогодні на YouTube.

В акаунті артистки з'явився невелике відео - фрагмент нового кліпу, а в підписі до фотографії Тіна написала: "Зустрічайте прем'єру: кліп на нову пісню" Сила висоти ". Активне посилання на кліп в YouTube - в описі профілю. Як вам пісня і кліп? Діліться своїми враженнями в коментарях до цього відео.

Також "Знай.uа" писав, українська вихователька alyona alyona випустила новий реп-маніфест.

Алена Савраненко, більш відома як реп-виконавиця Alyona Alyona, після оглушливого синглу "Рибки" і лірично-філософської пісні "Голови" представила кліп на нову пісню "Відчиняй".

Під потужний треп-біт з глибокими басами Alyona Alyona в компанії київської молоді та колоритних жителів рідного села Баришівка переконливо читає про силу свого наміру:

"Нове покоління відкріває свой чарт. Море по коліно и зухвалій стріт-арт".

В якості режисера нового кліпу знову виступив Ян Болотов з Ізраїлю. Раніше він вже працював з Alyona Alyona над відео "Рибки 2".

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , Лорак обмотати клейонкою и дякує за кліп, а шанувальник назівають його "фуфло".

Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе и активно будує кар'єру в России, а кож їздить з концертами по российских містах, презентуючі своє шоу "Діва", решила в черговий раз підігріті Інтерес публікі до своєї персони. Так, на життя без странице в Instagram артистка опублікувала кадр з нового кліпу на пісню "Сон".