Черговий випуск шоу "Голос Країни 2019" ознаменувався новим скандалом. Відео опублікував один з суддів проекту - репер Потап.

Комічність і епатажність витівки Потапа полягала в тому, що напередодні вся країна обговорювала конфлікт між співаками на вищезгаданому проекті, - пише Politeka.

А сьогодні на відео з'явився "пристрасний" поцілунок одного з суддів, співака Дана Балана.

І ось, для того щоб згладити сформовані відносини, Олексій Потапенко з сарказмом на очах у всіх присутніх сам поцілував свого колегу.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тіна Кароль, яка сиділа в двох метрах від Дана Балана, з яким на проекті у них не все гладко, була ошелешена цим вчинком та з примхливою ноткою повідомила Потапу , що, мовляв від нього вона таких поцілунків ніколи не отримувала. На що Потап відповів, що у них з Кароль до таких пристрастей не доходило.

"Ти б зі мною поцапалсь хоч раз так, гаряча ти штучка", – грайливо звернувся до Тіни репер.

"Є якась лінія. Вони дівчатка, вони маленькі", – закликав Потап своїх колег висловлювати оцінки в більш м’якій формі.

Він заявив, що не може заспокоїтися, тому що "вони діти, стоять і переживають. Вони будуть думати, що вони погано виступили, а вони виступили непогано".

"Те, що ти зараз робиш, неправильно", — заявив Балан.

У цей час Тіна Кароль просто встала зі свого суддівського крісла і покинула зал.

Нагадаємо, вся країна обговорює нову подружку Дана Балана. Уважні шанувальники помітили цікаву деталь: дівчина все більше стає схожою на Тіну Кароль.

Як повідомляв портал Знай.ua, українська співачка Тіна Кароль опублікувала ніжне фото, яке прикрасить можний глянець.

Також Знай.ua писав про те, що одкровення Тіни Кароль довели до сліз всю країну.