Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже ніжною фотосесією для культового глянцю Vogue. Так, артистка позувала в довгій білосніжній сукні, лежачи на розкішному кріслі.

"#tinakarol #тинакароль Ph @vogue_ukraine", - лаконічно підписала кадр Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Фантастична жінка ❤️", "Неможливо відірвати очей від такої краси 😍😍😍", "Чому така гарна й приваблива😻🔥", "Як все на грані... тонко, вишукано, стильно! 😍 І смачно! 🤗", "Така ніжна😻 Просто дуже люблю!❤️ Душа відчуває", "Така тендітна, але така сильна ❤".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.