Скандальна російська співачка Лоліта Мілявська відчула на собі те, що переживає більшість пенсіонерів. Вона просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.

Про це написала артистка на своїй сторінці в Twitter.

З таким проханням артистка, яка не повинна мати проблем з фінансами, звернулась до держави, щоб вирішити комунальні питання.

Справа у тому, що нещодавно Лоліта зізналась про фінансові труднощі.

Лоліта Мілявська

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Так, до всього додались величезні втрати на оплату послуг ЖКГ. Щомісяця співачці приходять рахунки з комунальних служб на суми до 10 тисяч рублів.Це при тому, що у неї в помешканні не було лічильників.

Коли вона встановила прилади обліку, то сума оплати знизилася до 2-3 тисяч рублів. Співачка закликала всіх шанувальників і передплатників теж встановити у себе вдома лічильники.

Лоліта

Вона також зазначила, що сертифікований лічильник коштує досить дорого і звернулася до держави з проханням знизити вартість приладів для пенсіонерів та людей, які відносяться до соціально слабких груп населення.

скрин/Twitter

"Лічильник - недешеве задоволення і обов'язково повинен бути сертифікований! Сподіваюся, держава подумає про знижки для пенсіонерів та інших слабких економічно шарах (як прийнято говорити) населення!", - поділилася своїми думками Лоліта.

Нагадаємо, Лоліта Мілявська переживає страшну втрату. Помер помер колишній чоловік артистки Арнольд Співаковський.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній чоловік Лоліти Мілявської, а тепер вже й екс-чоловік сестри Віри Брежнєвої Олександр Цекало одружився вчетверте.

Також Знай.ua писав про те, що Лоліта приміряла образ балерини. Волочкова відпочиває.