Відома американська співачка й дуже шикарна акторка Леді Гага відреагувала на хвилюючі повідомлення про свій "цікавий стан", такі чутки активно поширюють ЗМІ.

Так, 32-річна зірка написала в Twitter: "Чутки, що я вагітна? Так, я вагітна #LG6".

Деякі шанувальники вирішили, що Стефані (справжнє ім'я співачки - ред.) зізналася, що чекає дитину і почали її вітати. Тим не менш насправді співачка мала на увазі свій новий, шостий студійний альбом, над яким вона зараз, як виявилося, активно працює.

Леді Гага
Леді Гага

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Публікація співачки привела в захват її багатомільйонну армію шанувальників.

"Сподіваємося, що нам не доведеться чекати аж дев'ять місяців", "Скоріше народи цього малюка!", — писали коментатори.

Бредлі Купер і Леді Гага
Бредлі Купер і Леді Гага

Свій п'ятий альбом співачка випустила три роки тому — у 2015 році. Раніше співачка також заперечувала чутки про те, що у неї роман з її партнером по фільму "Зірка народилася" Бредлі Купером. Вона сказала, що "соцмережі — це, відверто кажучи, туалет інтернету" і що не варто вірити всьому, що там пишуть.

В даний момент Леді Гага, яка зіграла головну роль у фільмі "Зірка народилася", є першою людиною в історії, яка протягом одного року стала володарем премій "Оскар", "Греммі", "Золотий Глобус" та BAFTA.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що близька подружка Леді Гаги поділилася вельми цікавими новинами про те, що зірка зараз знаходиться на ранньому терміні вагітності - приблизно два місяці. Американське видання The Star повідомило цікаву новину про те, що Леді Гага чекає дитину від Бредлі Купера.

За інформацією журналістів, саме ця вагітність і послужила причиною розриву заручин співачки та агента з пошуку роботи у сфері розваг Крістіана Каріна. Поки про реакцію цивільної дружини Купера Ірини Шейк нічого не відомо.

Нагадаємо, Мадонна і Леді Гага показали, що робити в ліжку з Оскаром.

Як повідомляв Знай.uа Леді Гага розбила ще одне серце: знову самотня.

Знай.uа писав, донька Полякової зізналася, як заробляє гроші: і це в 13 років.

Дивіться відео по темі: