Популярна українська співачка, переможниця Нацвідбору пісенного конкурсу Євробачення-2019 Анна Корсун, більш відома як MARUV, дуже активно веде профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим чорно-білим кадром з фотосесії, засвітивши масивні груди. Так, артистка позувала в піджаку на голе тіло, доповнивши образ круглим капелюшком.

Всього за 10 годин кадр встиг зібрати цілих 36 тис. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті: "Ух, яка жінка🔥", "Давай Анюта одягай маску ,, поганої дівчини" і вперед бомбити серця . Головне не забувай вчасно її знімати , щоб не нашкодити .❤️👍💣", "Навіщо бути такою красивою?😍👑💗", "Ось вміють же люди не перейти межу вульгарності, а давати нам той самий еротик і грув Мадонни здорової людини 💕💕💕", "Безмежно!!! гарна 🔥".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що MARUV заявила, що буде вболівати за представника Росії - Сергія Лазарєва.

Також MARUV на Євробаченні 2019 замінять "вогненні хлопці".

А ще співачка з Гуцульщини, Баба Доцька, записала кавер на "Siren Song" скандальної співачки MARUV.