Переможниця міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2018" Нетта Барзілай ніколи не соромилася своїх форм. Наборот, співачка вважає фігуру своєю "родзинкою".

Тому знаменитість дозволяє собі відверті вбрання, які у всій красі можуть показати її пишнотілу фігуру. І на цей раз Нетта Барзілай знову вирішила довести шанувальникам, що уявлення про ідеальні параметри існують лише в голові кожного з них.

Ось тільки ефектна поява виконавиці на цей раз була не на сцені, а на подіумі. На модному заході зірка з'явилася в сміливому образі. Нетта на підборах позувала в яскраво-жовтому купальнику з глибоким декольте.

Сама ж Барзілай називає свій наряд певним експериментом з образом банана.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто отетить, що епатажна Нетта не змогла просто продефілювати по подіуму. Артистка влаштувала справжнє шоу і станцювала кілька запальних рухів.

Нетта Барзілай ще на "Євробаченні 2018" запам'яталася всім як незвичайна учасниця. Співачка досить-таки часто змінює свої образи, зірка вже дивувала публіку нарядами єдинорога, ангела, рок-діви, нареченої та інших. Ну, а тепер в список можна вписати і образ банана.

Раніше ми писали, що відома українська співачка MARUV, яка перемогла в Національному відборі на Євробачення-2019 і відмовилася від участі в ньому, розповіла, кого буде підтримувати на цьогорічному міжнародному пісенному конкурсі. MARUV заявила, що буде вболівати за представника Росії - Сергія Лазарєва.

"У нас з ним класна, цікава спільна історія є, тому буду його підтримувати. Але, крім цього, хочеться подивитися інші виступи, підтримати тих артистів, які будуть робити крутий перформанс і щось цікаве", - відповіла Анна Корсун (справжнє ім'я MARUV) на питання журналістів.

Нагадаємо, що MARUV на Євробаченні 2019 замінять "вогненні хлопці": тримайте своїх дружин.

Як повідомляв "Знай.uа", переможець "Голосу країни" поїде на Євробачення 2019. Учасника порівняли з раннім Вахтангом Кікабідзе.

Знай.ua писав, що MARUV не може прийти в себе після скандалу на Нацвідборі: фанати стурбовані.