Відома українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і активно будує кар'єру в Росії, опублікувала у своєму профілі в Instagram фото без обробки. Про це передає Clutch.

Як відомо, одіозну Лорак часто звинувачують у тому, що вона перебільшує з уколами краси і пластичними операціями. Шанувальники просять співачку зупинитися і з гідністю прийняти те, що вона старіє. Мабуть, саме для тих, хто переживає про її красу, Лорак виклала нове селфі.

На знімку співачка мило посміхається, на її обличчі практично немає макіяжу, а волосся зібране в акуратний пучок.

Багато хто з шанувальників оцінив жест Лорак і відзначив, що без фільтрів і обробки співачка виглядає набагато краще.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Казково красиво і ніжно", "Шикарна", "Ці очі", "Яка ви прекрасна😍 Ваша посмішка піднімає настрій!", "Тепла світла фотка. Супер", — пишуть в Мережі.

Деякі зазначили, що без яскравого макіяжу Лорак виглядає набагато молодше своїх років.

"У 40 років виглядати так, це, звичайно, 5 балів", "Нещодавно дізнався скільки їй років, і був, м'яко кажучи, в шоці, я думав їй максимум 27. Дуже добре виглядає", "Ви без яскравого макіяжу, просто дівчинка".

Проте знайшлися і ті, кого перетворення Лорак, навпаки, засмутило.

"Лорак без фотошопу — як нуль без палички!", "Бомж-стайл".

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак похвалилася знімком з концертного залу і розсмішила шанувальників. Артистка приміряла окуляри-авіатори, сіру кофтинку і відверті шкіряні штани, які багатьом здалися занадто молодіжними.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ані Лорак похвалилася новим чорно-білим фото, однак фанатів засмутили її сумні очі.

Також Знай.ua писав, Ані Лорак показала, як святкувала 8 Березня зі своєю маленькою принцесою.