Шанувальники російського поп-короля Філіпа Кіркорова шоковані чутками про імовірний замах на колишнього чоловіка Примадонни, який нібито організував її теперішній супутник життя Максим Галкін.

Кіркоров
Кіркоров

Імовірного виконавця замаху, дагестанця Хідірнебі Казуо було затримано у Москві, наразі його допитує поліція, повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що чоловіка, якого звинувачують в тероризмі і підготовці вибуху на концерті Філіпа Кіркорова в Махачкалі, зізнався, що збирався вбити співака на замовлення Максима Галкіна. Про це повідомив адвокат обвинуваченого.

На допиті Казуї розповів, що коли в 2017 році він був в Москві, до нього нібито підійшов Галкін і запропонував два мільйони рублів за вбивство Кіркорова. З його слів, гуморист приревнував співака до Алли Пугачової.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Максим Галкін
Максим Галкін

Потім Казуї попросив допитати Галкіна, Кіркорова і Пугачову і організувати очну ставку з ними. Але слідство на це не пішло.

Однак Максим Галкін прокоментував скандальні обвинувачення на своїй сторінці у соціальній мережі.

"Відкривши сьогодні вранішні новини, я зрозумів - весна наступила. Прокидаються не тільки люди -разом з ними пробуджуються і їх фантазії. Весняне загострення - у повному розпалі. У мене тільки одне прохання, шановні журналісти, - не турбуйте Філіпа - він дуже засмутився, що так дешево", - сказав Галкін.

Нагадаємо, шанувальників російського поп-короля Філіпа Кіркорова приголомшили новиною - поліції вдалося з'ясувати, що на співака готувався замах нібито з подачі Максима Галкіна.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що передбачуваний учасник "Ісламської держави" 20-річний уродженець Дагестану Хідірнебі Казуєв, якого звинувачують у підготовці теракту на концерті Філіпа Кіркорова влітку 2017 року, заявив, що отримав замовлення на вбивство співака від шоумена та чоловіка Алли Пугачової Максима Галкіна.

Як повідомляв раніше Знай.ua, чутки про проблеми в родині Максима Галкіна та Алли Пугачової виявилися не безпідставними.

Галкін і Пугачова
Галкін і Пугачова

Російські ЗМІ повідомляють, що Алла Борисівна проживає за межами замку - причому вже більше двох тижнів. Начебто Галкін вигнав Примадонну з відбудованого маєтку в Грязях, залишивши ні з чим, навіть залишивши дітей собі.

Але публічно виносити сміття з хати ні Пугачова, ні Галкін, мабуть, не побажали навіть свято Жовтих квітів, на якому Алла Борисівна традиційно дозволяє весну, було вирішено провести спільно, - пише "Vladtime".

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Також Знай.ua писав про те, що шоумен Максим Галкін розповів про те, як почувається його дружина, російська співачка Алла Пугачова.