Скандальний російський актор Олексій Панін продовжує воювати з матір'ю своєї дочки Нюсі, моделлю Юлією Юдинцевою. Батьки намагаються перетягти дитину кожен на свій бік, вдаючись навіть до немислимих та жорстоких методів.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Олексій Панін і Юлія Юдинцева розлучилися майже відразу після того, як на світ з'явилася їхня дочка Ганна. Артист ласкаво називає дівчинку Нюсею. Майже одразу ж, як дівчинка зявилась на світ, зіркові батьки розпочали за неї запеклу боротьбу.

Крім гучних звинувачень в пристрасті до алкоголю, Панін навіть стверджував, що нібито його колишня дружина психічно хвора.

Панін з донькою

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Але це квіточки. Настав наступний раунд. Батьки по черзі викрадали один у одного дівчинку до тих пір, поки суд не постановив, що донька житиме з Паніним. І того ж хотіла сама Нюся. Вона пояснила це тим, що з батьком їй живеться краще, він її розуміє, а мати нібито весь час кричить, вона поруч з матір'ю перебуває у постійному напружденні.

донька Олексія Паніна

Здавалося б, інцидент вичерпано. Але це далеко не так. Тепер Олексій Панін хоче піти ще далі та позбавити екс-дружину батьківських прав.

Про це актор оголосив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Моя донька втратила Матір ❗️Нюся остаточно відмовилася спілкуватися зі своєю Матір'ю тому що вона відмовилася випустити її на профілактичне лікування за кордон. Вона поставила письмову заборону на виїзд. Лікарі порадили нам відвідати зарубіжний оздоровчий табір, Аня їй подзвонила, а Мати навіть не стала її слухати. Аня дуже плакала (тут і далі орфографія і пунктуація автора збережені. – Прим.ред.)" – написав Панін.

За словами зірки російських серіалів, заради цієї поїздки він продав свій останній мотоцикл.

"По суті дитина живе зі мною, але мати не позбавлена батьківських прав. ТЕПЕР ДОВЕДЕТЬСЯ ПОЗБАВЛЯТИ!" – наголосив актор.

Шанувальники актора одразу засипали пост коментарями та запитаннями. Вони цікавляться психологічним станов дівчинки. На що актор відповів, що хвилюватися немає про що, але так "лікарі порадили".

Нагадаємо, Олексій Панін вирішив емігрувати в Америку.

Як повідомляв портал Знай.ua, російський актор Олексій Панін представив свою версію гучного скандалу, в який він вплутався зовсім нещодавно.

Також Знай.ua писав про те, що актор Олексій Панін потрапив у ДТП в центрі Москви.

Дивіться: Найгучніші скандали Олексія Паніна