Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим шоу-туром по США і Канаді, виставивши розкішний кадр з сонячного Маямі. Так, артистка приміряла леопардовий спортивний костюм, розповівши, що потрібно цінувати кожен момент.

"лови ,цінуй момент
до того, як він стане спогадом...🙌 .", - порадила Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Це не стиль-це жах", "Що за кроси відстійні?😂😂😂", "Трохи жіночності не завадило б...а то одне і те ж одні спортивні костюми...", "Як можна такий стиль любити!!", "Фууууу".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.