Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує, мабуть, в залі для репетицій, на ній відповідне вбрання. Світлана сфотографувала себе в дзеркало, демонструючи оголений живіт. На ній чорні лосини і короткий чорний топ на бретелях. На талії вона зав'язала картату сорочку, а на голові у неї величезний капелюх. Волосся Лободи розпущене і спадає на плечі, а на обличчі немає макіяжу і втомлений вигляд.

У підписі до фотографії Лобода написала: "Светік втомилася". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Люди просять артистку не перевтомлюватися, адже нещодавно вона пережила операцію на нирках. До того ж, деякі хотіли побачити прес на животі співачки, адже вона не просто так оголила живіт, але не вийшло.

Як повідомлялося раніше, Світлана Лобода влаштувала скандал в московському аеропорту Шереметьєво. Справа в тому, що знаменитість посварилася з працівниками аеропорту, при цьому вона не добирала слів і вживала мати. Відео, яке зняв очевидець, облетіло всі соцмережі. Співачку нібито повинні були забрати біля паспортного контролю після прильоту в Москву, однак її ніхто не зустрів, і Лобода була змушена йти пішки до VIP-залу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Пізніше Лобода пояснила свою істерику в аеропорту тим, що не терпить непрофесіоналізму. "У мене нульова толерантність до непрофесіоналізму. Якщо людина приходить до мене на концерт і купує квиток, я повинна відпрацювати на 200%, щоб виправдати надану мені довіру. Якщо я оплачую дорогі послуги VIP-терміналу, щоб встигнути на перший генеральний прогін шоу, прем'єра якого в кінці тижня відбудеться в "Крокус сіті хол", я очікую від співробітників аеропорту якісного виконання своїх посадових обов'язків", - заявила зірка.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.