Російський співак Влад Топалов виступив проти успіхів своєї дружини, української співачки і ведучої Регіни Тодоренко, зазначивши, що йому не подобається її діяльність.

Артист заявив: "чим би дитя не тішилося", натякаючи, що її робота - безглузда.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов
Регіна Тодоренко і Влад Топалов

Про це співак написав у своєму Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До того ж, Топалов сказав, що йому не до вподоби, що його дружина витрачає на своє шоу "П'ятниця з Регіною" більше часу, сил і нервів, ніж на сім'ю.

"Чим би це дитя не тішилося, аби усміхалося і сина годувала! Новий сезон її шоу як вам? По моїй фізіономії там відразу видно, як мені все це подобається. Я знаю, скільки сил, здоров'я і нервів ти витрачаєш. Це, звичайно, мені не подобається і подобається ніколи не буде", – каже Влад.

Також чоловік Тодоренко розповів, що готовий змиритися з постійно працюючою дружиною, оскільки вона отримує від цього задоволення.

"Ти отримуєш від цього задоволення. Ось я і кажу, чим би ти не тішилася, тільки посміхайся і годуй нас з сином вчасно!" – пожартував Топалов.

Варто нагадати, що Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість анонсувала новий сезон власного шоу "П'ятниця з Регіною", який тепер змінив локацію і буде зніматися у артистки і її чоловіка Влада Топалова будинку. Так, Регіна виставила яскравий кадр в пуховику, зробивши дуже веселе вираз обличчя і подякувала шанувальників.

Нагадаємо, Тодоренко в бікіні показала ідеальну фігуру після пологів: йога і стрес творять чудеса

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренко знайшла в Дубаї ще одну дитину: поцілунки в губки

Також "Знай.ua" писав про те, що Тяжкохворий Топалов налякав зовнішнім виглядом: коханий Тодоренко не схожий сам на себе