Студія Квартал 95 розповість телеглядачам історію створення та 15-річної роботи команди найпопулярніших коміків України.

Квартал 95
Квартал 95

Про це стало відомо із допису на офіційному каналі артистів в Instagram.

"Квартал 95" анонсували випуск документального фільму про знамениту команду гумористів з нагоди 15-річчя існування проекту.

"Документальний фільм, приурочений до 15-річчя Студії "Квартал 95" — це історія самої успішної української "фабрики сміху" і чудової вісімки талановитих артистів, які за 15 років стали справжніми кумирами багатомільйонної глядацької аудиторії!", - повідомили на офіційній сторінці.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Також прес-служба розповіла про сюжет фільмуа також про те, коли саме його можна буде побачити на екрані.

"Секрет багаторічної дружби, життєві історії з "перших вуст", подорожні нотатки з гастрольного туру, волонтерська діяльність, ексклюзивні інтерв'ю з артистами і їх батьками, невідомі раніше факти про студію "Квартал 95", а також погляд у майбутнє - в новому документальному фільмі "Квартал твоєї мрії" вже цієї суботи, о 20:20, на 1+1. ", - анонсували у артистів.

Нагадаємо, нещодавно зірка студії "Квартал 95" і засновниця Жіночого Кварталу" Олена Кравець народила двійню: дівчинку і хлопчика.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Після радісної новини багато і почали цікавитися чоловіком знаменитості - Сергієм. Варто зазначити, що чоловік рідкісний гість на світських тусовках і спільних кадрів у зоряної пари не дуже багато.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у середу, 13 березня, київські поліцейські отримали анонімний дзвінок про замінування Палацу "Україна", де саме проходив концерт студії "Квартал 95".

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Поліція не проігнорувала цей дзвінок і на Велику Васильківську стягнули спеціальні служби, вибухотехніки шукали бомбу.

Також Знай.ua писав про те, що студія "Квартал 95" завжди відрізнялася умінням дуже яскраво і жваво показувати основні проблеми України.