Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила чорно-білий кадр з фотосесії від персонального фотографа сімейки Кардашьн Саші Самсонової, шокувавши шанувальників відвертим вбранням. Так, артистка приміряла чорну сукню, що нагадує ночнушку і зізналася, що завжди була досить зухвалою, однак це не завжди допомагало їй у житті.

"Я завжди була зухвалою. Іноді мені це допомагало . Але частіше - шкодило .", - поділилася емоціями Фреймут. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Тут Ви мені нагадали Клаудію Шифер)", "Зухвалість, у тандемі з розумом і красою, - краща зброя для дівчини Вашої професії.", "гарне фото! красива Ольга 😍", "Люблю цю рису 😍рису сильних особистостей 🔥", "Ви неймовірна! ❤️".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.