Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує в незвичному образі. Для фотосесії Тіна Кароль навіть оголила деякі частини тіла, але при цьому залишила місце для фантазій. На ній відверте сіре боді зі стразами, що оголює зону декольте, а також підкреслює пишний бюст. З плечей артистки спадає бежеве картате пальто. Її волосся розпущене, у вухах перлинні сережки, а на обличчі акуратний макіяж з акцентом на губи.

Артистка не підписала свій фотоколаж, залишила лише кілька іменних хештегів. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Фанати просто-таки в захваті від фотографій співачки та її чуттєвості та ніжності, без натяку на вульгарність.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Шикарна", "Таке ніжне фото", "Прекрасна, як принцеса", "Красива", "Яка тонка жіноча привабливість", "Неймовірна, загадкова, приваблива, цікава, красива, елегантна красуня!", "Просто неймовірно красива", "Не можу не дивитися на ваші… очі, звичайно ж", "Очі так і манять", "Як бути такою красивою?", "Найкрасивіша дівчинка на світі", "Я намагаюся дивитися вище, але не виходить", "Яка витончена і небесна", "Красуня. Тіна, ти просто супер", "Це занадто шикарно, очей не відірвати", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.