Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що був у журі конкурсу краси і відвідав виставку колекційних моделей французького дому Chloé Couture.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія опублікував кілька фотографій зі світських заходів, які відвідав в останні дні, а саме 13-14 березня. Так, на одному з фото холостяк позує в компанії симпатичної дівчини в помаранчевому платті. Іраклі постав на фото в темно-синьому костюмі в тонку смужку і чорній сорочці. На другому фото він сам позує в цьому ж вбранні. А на третьому знімку Макацарія вже в іншому біло-синьому костюмі в грубу смужку з краваткою і білою сорочкою. У підписі до фото шоумен розповів про свої пригоди.

"13-14 березня для мене були насичені розмаїттям краси, приємних знайомств і дружніх зустрічей. Перший день пощастило провести у журі конкурсу краси від ХХL. Ніколи не перестану захоплюватися красою українських дівчат. Наступний день пройшов не менш красиво. Я відвідав Національний художній музей України, в якому відбулося офіційне відкриття виставки колекційних моделей французького дому Chloé Couture. Атмосфера на виставці була чудова, більшість експонатів виставки були представлені вперше і справили на мене величезне враження", - розповів Макацарія.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Іраклі. Одним його образи сподобалися, вони засипають шоумена компліментами в коментарях. Але деякі дівчата помітили, що Макацарія змінився, і запитують, чи все з ним добре.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.