Українська співачка і акторка Даша Астаф'єва, яка знялася в комедійному фільмі «Свінгери 2», опублікувала новий кліп на пісню Playmate.

Трек буде входити в найближчий альбом співачки. Його вихід відбудеться в 2019 році.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва

Режисер цього кліпу - Шах Талифта. Астаф'єва вже працювала з ним над кліпом Fetish, який вийшов минулої осені.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто нагадати, що Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим відео, на якому позувала разом з популярним візажистом Гоар Авертисян. Так, артистка зізналася, що просто записалася в салон Гоар, але не очікувала, що буде робити макіяж Ганні самостійно.

Бомба - це @goar_avetisyan ❤️ Дівчина - сюрприз і щастя. Не сказала мені сьогодні, що буде мені сама робити мейк, а я ж просто записалася до неї в салон. Приходжу, а тут і улюблена Гоар і пиріжки з м'ясом 😂Обожнюю нескінченно ❤️", - поділилася радістю Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Шикарнаая💜😻", "Ти просто космос! Нереально крута дівчинка😍", "Пиріжок з м'ясом найголовніше 😂 ось секрет краси ❤️", "Гоар і пиріжки - божевільне поєднання моєї мрії😍🔥🤗!!", "Голлівудська діва!💖💖", "Дівчатам щастить ... чіпають Ганну😁😍😍😍".

Ще ми писали про те, що Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість випустила кліп на пісню "Попа, як у Кім", який, до речі, вже встиг зібрати понад 12 млн. переглядів на каналі Youtube. Так, артистка вирішила познайомити шанувальників з розкішними дівчатами з підтанцьовки, виставивши невеликий уривок з ролика.

Нагадаємо, Астаф'єва перетворилася на розпусну ікринку: ох вже ці кульки

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Астаф'єва перетворилася в Дюймовочку: янгольська краса

Також Знай.ua" писав про те, що Даша Астаф'єва підірвала Instagram фотосесією для Playboy: тільки 18+