Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу кілька фотографій, на яких постала в неоднозначному образі в спеціальному туристичному автомобілі, який мчить по піску. На знімках Лобода позує в дивній позі, як би намагаючись взути босоніжки, при цьому на ній такі коротенькі шортики, що фанати можуть розглянути довгі ноги зірки з усіх ракурсів. Також Світлана наділа леопардове боді, поверх якого накинула чорну шкіряну косуху. Волосся співачки розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографій Світлана Лобода написала, що поспішає в Лос-Анджелес. Як відомо, зірка покинула Росію і поїхала на гастролі в США, мабуть, наступні концерти пройдуть десь в Голлівуді. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зірки. Світлану Лободу фанати засипають компліментами в коментарях до фото. А деякі підписники все ж вважають, що їй треба бути скромнішою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"О Боги, ти неземна жінка", "Ніжки вогонь", "Красуня", "Яка Ви красива і крута", "Не повернеться назад вже той, хто хоч раз з тобою покатається", "Ти все можеш", "Шикарна", "Шикарна жінка! Суперзірка", "Швидше, там вже зачекалися", "Круто, доброго дня Світику", "Подейкують, що Ви досі надягаєте ці босоніжки", "Туфлі від Гуччі", "Прихована реклама Гуччі", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.