Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила показати шанувальникам черговий шпагат, який вже взагалі нікого не вражає, судячи по лайках під фото. На фотографіях, які з'явилися в записі балерини, вона постала на огляд публіки в кислотно-помаранчевому купальнику-бікіні, який ледь прикриває "принади" Волочкової.

На першому фото зірка зайняла улюблену позицію і сіла на шпагат прямо в басейні. Не дивно, що більше нікого немає в цьому "водоймищі", адже балерина вже скупалася там. На другій фотографії артистка стоїть в улюбленій "стійці" біля того ж басейну. У підписі до фото Анастасія розповідає, що відпочиває з коханим після концертів.

"Прекрасний вечір відпочинку в нашому Спа @novahoff_spa_hotel. Як же тут гарно, чисто, затишно! 5 басейнів, лазні, хамам, зона відпочинку, грязьова лікарня, басейн з водою Мертвого моря. Чарівний відпочинок з коханим після мого концерту", - написала Волочкова та наліпила купу хештегів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

От тільки оцінити черговий шпагат нікому. Як відомо, нещодавно Настя відключила можливість коментування своїх публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фолловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиного відпочинку. Відзначимо також, що нещодавно написала балерина довгий пост про те, що змусило її прибрати коментарі. А потім ще один такий пост, ніби не всі ще знають і зрозуміли, що вона відключила коментарі.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня, ще й похвалилася цим, ще й спонсорів подякувала. Одним словом, зробила все у своєму стилі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.