Збірна України повина зіграти відразу два матчі на Арені Львів 7 та 10 червня, проте вони можуть бути перенесені через концерт Олега Винника.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що питання відносно проведення матчу на львівському стадіоні постало відразу ж після складення календаря ігор адже вони припадали на дати відразу ж після концерту Олега Винника, який вже встиг забронювати стадіон.

Зустрінемось у Львові 24 серпня

Друзі, на прохання Федерації футболу України ми вимушені перенести концерт, який мав відбутися 1 червня на стадіоні "Арена Львів". Зустрінемось у Львові 24 серпня і разом відсвяткуємо День незалежності України.

Geplaatst door Олег Винник op Vrijdag 15 maart 2019

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відзначається, що виступ співака був запланований на 1 червня, а матчі збірної України на 7 та 10 червня. Проте зважаючи на особливості газону, який постелений на арені були великі побоювання, що він не витримає подібного навантаження. Тому розглядалось навіть питання перенесення матчів зі Львова.

Проте зовсім нещодавно сам артист звернувся до прихильників та розповів, що погодився з проханням ФФУ та переніс концерт на 24 серпня.

Разом з тим варто відзначити, що відома українська співачка Настя Каменських, яку шанувальники підозрюють в романтичних стосунках з Потапом, розповіла, хто дійсно є її коханою людиною. Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю зірки "Зе Інтерв'юер" для Анатолія Анатоліча.

"Я не хочу ділитися зі світом своїм особистим життям. І я знаю, що всі хочуть про це дізнатися. Ну, я сплю з чоловіком. Кожне інтерв'ю мене запитують одне й те ж. Я все розумію, але мені так приємно вас мучити", - заявила Настя Каменських.

Крім того, співачка заявила, що їй приписують романи з різними чоловіками. Найчастіше з Винником та Потапом. "Ну, ніхто не знає, що у нас з Олегом. І ніхто не дізнається", - інтригує виконавиця.

Також артистка зробила гучну заяву про вагітність: "Ніколи в своєму житті не народжувала, не робила абортів. Я ще взагалі в цьому напрямку не розродилася".

Варто нагадати, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно співачка виклала новеньке селфі в дзеркалі, позуючи в одному з київських спортзалів.

Нагадаємо, Олег Винник став подарунком для вовчиць на 8 Березня.

Як повідомляв "Знай.ua", Олег Винник показав, як під Києвом почалася його весна.

Також "Знай.ua" писав, що Винник розповів, як його покусала вовчиця.

Олег Винник — Роксолана [official HD video]